SVG Sprites

Partners waar we mee samenwerken

Wij zijn
co-inventief.

In een netwerk van partners komen tot innovatieve oplossingen die de veiligheid en capaciteit van de railinfra maximaliseren. Daar gaat Dual Inventive voor.

We delen graag specifieke kennis, gebruikerservaringen, technologieën of faciliteiten. Zo zetten we gezamenlijk een grotere stap dan alleen.

De belangrijkste ingrediënten daarvoor zijn ondernemerschap, creativiteit, commitment en respect naar elkaar.

Doe je mee?

Strukton Rail

Strukton Rail is een internationale speler die grensverleggende oplossingen bedenkt voor de railinfrastructuur en elektrische systemen in rollend materieel, met als doel het spoorvervoer nog aantrekkelijker te maken.

BAM Infra Rail

BAM Infra Rail biedt een compleet dienstenpakket rondom spoorinfrastructuur aan, van de engineering tot de bouw en het onderhoud van spoorverbindingen.

Naast de spoorbaan richten zij zich op wissels, seinen, overwegen en de bovenleiding.

T-mobile

T-Mobile biedt in Nederland een landelijk dekkend Internet of Things netwerk op basis van NB-IoT. Dit netwerk is interessant voor de spoorsector.

Samen met partners testen en ontwikkelen zij mogelijkheden om deze internettechnologie te integreren in toepassingen op het gebied van asset management en sensoring, met als doel de betrouwbaarheid van het spoor te verbeteren.

Vodafone

De missie van Vodafone is helpen bij het vereenvoudigen van Internet of Things (IoT). Over de hele wereld worden industrieën getransformeerd door IoT. Vodafone helpt bij het optimaal benutten van deze krachtige technologie.

Vodafone biedt een breed scala aan hoogwaardige end-to-end-oplossingen om aan specifieke vereisten te voldoen. En natuurlijk een betrouwbaar en veilig wereldwijd netwerk om de beste resultaten te leveren.

Railcenter

Railcenter is een unieke plek die vakmanschapsontwikkeling, technologie en vakmensen met liefde voor het spoor met elkaar verbindt.

Bij Railcenter inspireren spoorprofessionals elkaar over de vooruitgang, de verbinding en de verwondering die het Nederlandse spoor biedt en brengt. Met als doel het bijdragen aan het veilig en op tijd vervoeren van reizigers en goederen.

SBB

Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) erkent en begeleidt leerbedrijven.

Een erkend leerbedrijf leidt studenten op in de praktijk, biedt ze een veilige leeromgeving met deskundige begeleiding en passende werkzaamheden. Zo leren studenten het vak en krijgen ze een betere kans op de arbeidsmarkt.

Fontys Hogeschool ICT

Voor Fontys Hogeschool ICT (FH ICT) staat de ontwikkeling van de student naar een professional voor de arbeidsmarkt centraal.

FH ICT werkt al jaren samen met bedrijven uit het beroepenveld van de opleiding. In deze duurzame relaties maken bedrijven kennis met toekomstige medewerkers en leren studenten hoe het er in het bedrijfsleven aan toegaat.