SVG Sprites

MTinfo 3000

IoT technologie voor het spoor

MTinfo 3000 brengt mensen en rail assets bij elkaar en verbindt alles in één cloudgebaseerde omgeving om de 24/7 beschikbaarheid van het spoor continu te verbeteren.

iphone-mock-up mt info

De privéverbinding van MTinfo 3000 Cloud

IoT-oplossingen worden in de 21e eeuw steeds belangrijker op de werkplek. Deze verschuiving van on-site software naar de Cloud ontlast IT-afdelingen van de stress van productupdates en het onderhoud van dure hardware.

De prestaties van een Cloud kunnen uitsluitend worden afgemeten aan het vermogen van de gebruiker om deze te gebruiken. De waardering voor deze systemen is daarom afhankelijk van hoge beschikbaarheid en gebruiksgemak. Bovendien hebben vele IT-ers nog steeds geldige zorgen over de veiligheid, beveiliging en integriteit van hun data als deze zich in de cloud bevinden.

Veel bedrijven geven daarom de voorkeur aan private, toegewijde connectiviteit om prestaties te verbeteren. Door gebruik te maken van de privéverbinding van MTinfo 3000 Cloud, kunnen gebruikers zeker zijn van voorspelbare latentie, verhoogde beveiliging, prestaties en schaalbaarheid, waardoor ze hun eigen producten met succes op alle niveaus kunnen inzetten.

MTinfo 3000 - De full stack IoT oplossing

Partner van MTinfo 3000

Dual Inventive ondersteunt de ontwikkeling van MTinfo 3000 omdat we geloven dat dit cloud platform de belangrijkste motor is achter groei en winst in IoT in het spoor. Dit doen wij door samen met partners nieuwe functies voor gebruikers toe te voegen waardoor spoorwerkzaamheden veiliger en efficiënter worden.

Bekijk de video's en zie hoe wij dat doen.