SVG Sprites

Dual Inventive lanceert nieuw bedrijf AnyWare

23 maart 2021

Dual Inventive viert met de lancering van het nieuwe bedrijf AnyWare het volgende hoofdstuk van zijn ambitieuze expansieplannen. De in het spoor opgedane kennis en ervaring met sensoren en IoT (Internet of Things) wordt met deze startup ook ingezet in andere bedrijfssectoren.

AnyWare bundelt de jarenlange ervaring van Dual Inventive om op maat gemaakte end-to-end oplossingen te leveren voor het op afstand beheren en monitoren van bedrijfsmiddelen. Het bedrijf ontwikkelt massa IoT applicaties met behulp van state of the art technologie geschikt voor gebruik in sectoren als landbouw, infrastructuur en industrie, gezondheidszorg en beveiliging. Elk systeem wordt ontworpen in nauwe samenwerking met de klant.

Gedeeld leren in alle sectoren

Lex van der Poel, CTO van Dual Inventive zegt: “Sinds onze oprichting in 2008 is het ons doel geweest om geïntegreerde digitale systemen te ontwikkelen die de spoorcapaciteit, netwerkefficiëntie en veiligheid van spoorwerkers verbeteren. Met de kennis die we hebben opgebouwd tijdens de ontwikkeling van ons MTinfo 3000 ecosysteem, creëren we door de lancering van AnyWare nieuwe mogelijkheden voor alle sectoren. Daarnaast kunnen we opgedane kennis vanuit de domeinen buiten het spoor inzetten ten gunste van de digitale transformatie in het spoor. Dit is een ongelooflijke kans voor gedeeld leren in alle sectoren en baanbrekende innovatie voor iedereen die onze systemen gebruikt.”

AnyWare

De dagelijkse leiding van het nieuwe bedrijf is handen van Mark Damen. Thomas Brekelmans is verantwoordelijk voor de commerciële activiteiten. Daarnaast is er al een team van elf mensen werkzaam voor AnyWare.

Van der Poel: “Het is wel een startup, maar wel meteen van een serieuze omvang en met een sterke partij er achter.” Mark Damen is enthousiast: “We bruisen van opwinding om aan deze nieuwe kans te beginnen en bij te dragen aan het leveren van waarde aan onze partners in de spoorsector en alle sectoren daarbuiten.”

Focus

Jacob Zeeman, CEO van Dual Inventive, voegt daaraan toe: “Onze focus blijft gericht op de railsector, terwijl AnyWare razendsnel innoveert op alle domeinen. Met deze lancering kunnen we ervoor zorgen dat de ontwikkeling binnen Dual Inventive wordt gedreven om de veiligheid en efficiëntie op het spoor te verbeteren en door onze samenwerking met AnyWare krijgen we state of the art IoT-technologie om vol vertrouwen in te bouwen in ons rail cloud ecosysteem MTinfo 3000. Ik ben erg enthousiast over de samenwerking met AnyWare in het volgende hoofdstuk van onze reis, waarbij we nog betere systemen bouwen om de wereld om ons heen te verbeteren.”

Ga voor meer informatie naar www.Any-Ware.nl.

Meer nieuwsberichten