SVG Sprites

RailTech Europe 2019 – Dual Inventive nodigt jou uit

10 februari 2019

De hele railsector komt drie dagen lang bij elkaar tijdens RailTech Europe 2019 dat plaatsvindt van 26 tot 28 maart in Jaarbeurs Utrecht. Dual Inventive is er ook en nodigt jou graag uit om bij te praten bij een vers gezette kop koffie of een hapje en drankje tijdens onze woensdagmiddag lounge party.

Meld je gratis aan en kom langs

We ontmoeten je graag om bij te praten en om onze nieuwste systemen te demonstreren. Meld je gratis aan voor een bezoek aan RailTech Europe 2019. We zien je graag op onze stand nummer 4.011!

Meld je hier gratis aan voor RailTech Europe 2019

Wat kun je beleven op onze stand?

Al onze ontwikkelingen maken gebruik van MTinfo 3000, het (NB)IoT platform voor Rail. Alle communicatie van de systemen die we laten zien op RailTech Europe 2019 loopt via dit platform. Door onze technologie te combineren met de hoge veiligheid en beschikbaarheid van dit platform, komen we tegemoet aan de technische uitdagingen voor de toekomst.

Innoveren doen wij co-inventief, samen met partners. Daarom zijn Black Box Engineering, Strukton Rail, Pilz en Movares aanwezig op onze stand met hun innovaties die ook geïntegreerd zijn in MTinfo 3000 om zo bij te dragen aan een optimaal betrouwbaar en beschikbaar spoorsysteem en maximale veiligheid voor spoormedewerkers.

Woensdag 27 maart – Workshop – De digitale transitie van Infrabel

Bezoek de workshop ‘De digitale transitie van Infrabel – Een innovatieve visie op veiligheid’. Hans Menschaert, Manager Signalling Infrabel, vertelt over het project Safer M(aintenance). Veiliger werken voor spoormedewerkers door maximaal gebruik te maken van digitalisering, dat is waar Safer M om draait. Waar eerst verschillende veiligheidssystemen naast elkaar werkten, zorgen nieuwe technologieën voor integratie.

Via deze link kun je je gratis aanmelden voor de workshop die plaatsvindt op woensdag 27 maart om 11.15 uur.

Woensdag 27 maart – Lounge party op onze stand – Ben erbij!

Woensdag 27 maart vanaf half vijf ’s middags is het op de beursvloer ‘time to party’. Een mix van live entertainment, electronic dance music, een hapje en een drankje maken deze middag en avond uniek, origineel en verfrissend! Een mooie kans om elkaar te ontmoeten. Zorg dat je erbij bent.

Hopelijk zien we je snel op RailTech Europe 2019!